OTVARANJE JOŠ JEDNE LOKACIJE – ŽARKOVO, BEOGRAD

Drage Spasić 22 (iza Super Vera i DM-a, preko puta teretane Fit Arena)

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Skillton Škola stranih jezika, nakon skoro sedam godina uspešnog poslovanja, otvara svoju drugu lokaciju u Žarkovu, Beogradu, počev od druge polovine avgusta 2024. Ovo je za nas važan korak napred i prilika da svoje znanje i iskustvo približimo još većem broju polaznika.

Od osnivanja 2018. godine, Skillton škola je pružila obrazovanje i usluge visokog kvaliteta raznovrsnim grupama polaznika svih uzrasta. Radili smo sa mnogim firmama, kontinuirano se razvijali i prilagođavali potrebama naših polaznika. Otvaranje nove lokacije u Žarkovu je prirodan korak u našem širenju i razvoju, koji reflektuje našu posvećenost kvalitetu i dostupnosti obrazovanja iz oblasti stranih jezika.

Naša nova lokacija će ponuditi sve ono što već uspešno pružamo našim polaznicima na postojećoj adresi. To uključuje personalizovane kurseve stranih jezika, profesionalni pristup učenju, modernu opremu i angažovanje stručnog nastavnog osoblja koje je tu da podrži svakog polaznika u postizanju svojih jezičkih ciljeva.

Ova ekspanzija je od izuzetne važnosti za nas iz više razloga. Prvenstveno, omogućava nam da još više povećamo našu prisutnost u zajednici i dopremimo naše usluge bliže našim klijentima u Žarkovu i drugim delovima Beograda. Takođe, to nam pruža priliku da dodatno unapredimo naše programe i prilagodimo ih specifičnim potrebama novih grupa polaznika.

Želimo da se zahvalimo svim našim dosadašnjim polaznicima, partnerima i zaposlenima koji su bili deo našeg puta do ovog trenutka. Vaša podrška je ključna za naš kontinuirani rast i razvoj. Radujemo se što ćemo i u Žarkovu nastaviti da pružamo izuzetno kvalitetno obrazovanje iz stranih jezika, uz istu posvećenost i strast kao i do sada.

Ukoliko razmišljate o učenju novog jezika ili unapređenju već postojećih jezičkih veština, pozivamo vas da nam se pridružite u našoj novoj školi u Žarkovu. Sa nama, svaki korak na putu ka jezičkom usavršavanju je korak ka vašem ličnom i profesionalnom napretku.

Vidimo se od septembra!

Vaš Skillton tim