Hippo svetsko takmičenje iz engleskog 16.3.2024.

Sa ponosom objavljujemo da je Skillton škola stranih jezika nedavno bila domaćin preliminarnog kruga evropskog HIPPO takmičenja u znanju engleskog jezika. HIPPO Association predstavlja referentno jezičko takmičenje u preko 60 država širom sveta, a u Srbiji je počelo 12. sezonu, pružajući učenicima jedinstvenu priliku da pokažu svoje jezičke veštine i sposobnosti.

Ovaj prestižni događaj je održan u prostorijama Skillton škole stranih jezika, gde su naši učenici imali priliku da se oprobaju u nizu stimulativnih izazova koji obuhvataju različite aspekte engleskog jezika, uključujući gramatiku, vokabular i opšte razumevanje jezika.

Naši talentovani učenici su pokazali izuzetno znanje, zalaganje i interesovanje za engleski jezik, dok su rešavali jezičke zadatke na ovom takmičenju. Rezultate očekujemo u narednom periodu, sa nadom u uspeh.

HIPPO takmičenje ne samo da pruža priliku za merenje jezičkih veština, već i inspiriše učenike da usavrše svoje veštine dok uživaju u takmičenju. Ponosni smo na naše učenike i zahvalni što smo deo ove uzbudljive HIPPO priče. Nastavljamo da podržavamo naše učenike u njihovom jezičkom putovanju, gde se trud, znanje i strast prema engleskom jeziku nagrađuju.

Nakon završene preliminarne runde,oni koji prođu idu na državno finale, gde će naši najbolji učesnici imati priliku da se nadmeću sa vrhunskim takmičarima iz cele Srbije. Ovo je prilika da pokažu svoje umeće i istaknu se kao najbolji među najboljima.

A nakon toga, stiže evropsko finale u Italiji, gde će naši šampioni imati priliku da se bore za titulu najboljeg u regionu. Ovo je izuzetna prilika da naši učenici pokažu svoje jezičko umeće na međunarodnom nivou i steknu neprocenjivo iskustvo.

Kruna ovog uzbudljivog putovanja biće svetsko finale, takođe u Italiji, gde će najbolji učesnici iz celog sveta doći da se nadmeću za prestižnu titulu. Ovo je vrhunac HIPPO takmičenja, gde će naši učenici imati priliku da pokažu svoje znanje i veštine pred svetskom publikom.

Nestrpljivo iščekujemo sledeće korake na ovom putu ka uspehu i verujemo u naše učenike da će se pokazati kao pravi šampioni. Sa podrškom našeg tima i predanim radom naših učenika, znamo da smo spremni za sve izazove koji slede na ovom uzbudljivom putovanju.